Careers

Girls Who Magazine

01 oktober 2018

COMING SOON: EEN INTERNATIONALE CUISINE MET MEDITERRAAN HART

Deze herfst opent restaurant en bar ZA Amsterdam haar deuren in de opkomende Houthavens. ZA – wat ‘in het teken staan van’ betekent – zet alles in het teken van uitgesproken internationale smaken, hoogstaande kwaliteit, sensationele sfeer en het belangrijkste – de gasten.

De keuken
Het moderne karakter van ZA vertaalt zich in een keuken die zowel authentiek als eigenzinnig is. Bereisde gerechten komen met een Mediterraan hart; ze halen inspiratie over de hele wereld. Het uitgebreide menu serveert de internationale Mediterrane cuisine, dat met uitzonderlijke ingrediënten en verfijnde technieken steeds blijft verrassen. ZA is niet bang om te experimenteren. En ook gasten worden aangespoord om gerechten te delen en zo zoveel mogelijk te proeven. Daar houden wij van!

De bar
Het uitgebreide cocktailmenu, gecreëerd door het getalenteerde ZA-team, neemt gasten mee op een reis door het Mediterrane gebied. Van Griekenland tot Portugal, langs Rome en Monte Carlo, en van Marseille tot Barcelona – een versmelting van smaken uit de hele regio. Gasten worden uitgedaagd om op reis te gaan met ZA. Zoals op elke geweldige reis, vinden er geweldige ontmoetingen plaats – ZAnodigt innovatieve bartenders vanuit de hele wereld uit om hun beste cocktails te delen. Naast het uitgebreide cocktailmenu is een brede verzameling van moderne en traditionele wijnen geselecteerd om het ZA-menu te complementeren. Wanneer de zon ondergaat, nemen de DJ’s hun positie in om de energieke vibe vast te houden. Tot het diepste van de nacht.

Het interieur
De Houthavens buurt is in razendsnelle ontwikkeling wat een stroom creatieve initiatieven met zich meebrengt. ZA is er een van. Het restaurant neemt de rol van innovatieve trendsetter op zich door te settelen in een prachtig hoekgebouw met uitzicht op het water. Het restaurant, de bar en private dining Art Room worden opgebouwd uit een selectie van bijzondere materialen, verzameld door Jacco van Wengerden Atelier & Design Studio. ZA wordt geraffineerd, elegant en onbevangen; met Emperador marmeren tafels, messing details, koraalkeurige stoffen, warme eikenhouten panelen en comfortabele custom meubelen. Met indrukwekkende kunst op de muren van de Art Room en de cocktailbar, serveert ZA ontbijt, lunch of diner in een stijlvolle en bruisende setting.

Wij zijn erg benieuwd naar het nieuwe concept en zullen tegen die tijd zeker kijken hoe het bevalt. We houden jullie op de hoogte over ZA!

Bron: Girls Who Magazine