Careers

Colourful Rebel

11 september 2018

LAAT JE BETOVEREN DOOR DE INTERNATIONALE CUISINE BIJ ZA AMSTERDAM

Deze herfst opent restaurant en bar ZA Amsterdam haar deuren in de opkomende Houthavens. ZA – wat ‘in het teken staan van’ betekent – zet alles in het teken van uitgesproken internationale smaken, hoogstaande kwaliteit, sensationele sfeer en het belangrijkste: de gasten.

Het interieur
De Houthavens buurt is in razendsnelle ontwikkeling wat een stroom creatieve initiatieven met zich meebrengt. ZA is er een van. Het restaurant neemt de rol van innovatieve trendsetter op zich door te settelen in een prachtig hoekgebouw met uitzicht op het water. Het restaurant, de bar en private dining Art Room worden opgebouwd uit een selectie van bijzondere materialen, verzameld door Jacco van Wengerden Atelier & Design Studio. ZA is geraffineerd, elegant en onbevangen; met Emperador marmeren tafels, messing details, koraalkeurige stoffen, warme eikenhouten panelen en comfortabele custom meubelen. Met indrukwekkende kunst op de muren van de Art Room en de cocktailbar, serveert ZA ontbijt, lunch of diner in een stijlvolle en bruisende setting.

De keuken
Het moderne karakter van ZA vertaalt zich in een keuken die zowel authentiek als eigenzinnig is. Gerechten komen met een Mediterraan hart; ze halen inspiratie over de hele wereld. Het uitgebreide menu biedt het beste van de internationale Mediterrane cuisine, dat met uitzonderlijke ingrediënten en verfijnde technieken steeds blijft verrassen. ZA is niet bang om te experimenteren. En ook gasten worden aangespoord om gerechten te delen en zo zoveel mogelijk te proeven. Het geeft een moderne omgeving een warme en sociale sfeer.

De bar
Het uitgebreide cocktailmenu, gecreëerd door het getalenteerde ZA-team, neemt gasten mee op een verleidelijke reis door het Mediterrane gebied. Van Griekenland tot Portugal, langs Rome en Monte Carlo, en van Marseille tot Barcelona – een versmelting van smaken uit de hele regio. Gasten worden uitgedaagd om op reis te gaan met ZA. Zoals op elke geweldige reis, vinden er geweldige ontmoetingen plaats – ZA nodigt innovatieve bartenders vanuit de hele wereld uit om hun beste cocktails te delen. Naast het uitgebreide cocktailmenu is een brede verzameling van moderne en traditionele wijnen geselecteerd om het ZA-menu te complementeren. Wanneer de zon ondergaat, nemen de DJ’s hun positie in om de energieke vibe vast te houden. Tot het diepste van de nacht.

Deze herfst staat Amsterdam in het teken van ZA – met een internationale Mediterrane cuisine, onweerstaanbaar design en een elegante cocktailbar, elke dag van de week.

Bron: Colourful Rebel